Kilpailun säännöt

KILPAILUAIKA 2.5.-31.5.2024.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Kilpailun järjestää Yrittäjän Työttömyyskassa (Yrittäjäkassa), Museokatu 8, 001000 Helsinki, y-tunnus 0992639-5, www.yrittajakassa.fi

OSALLISTUMINEN JA OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Yrittäjäkassan oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua kilpailuun huoltajan suostumuksella. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä verkkolomake, jossa ehdotetaan Suomen uhkarohkeinta yrittäjää. Osallistua voi vain kerran. Kilpailun osallistujilta kerätään yhteystiedot ja antamalla suostumuksen (”Minulle saa lähettää markkinointiviestejä”) annat Yrittäjän Työttömyyskassalle luvan käyttää niitä markkinoinnissaan. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä tiedoista tai tietoliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä ongelmista.

VOITTAMINEN JA PALKINNOT

Kilpailun palkintona on viisi kappaletta K-ryhmän 50 euron lahjakorttia. Palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken kilpailuajan päätyttyä 1.7.2024. Palkinnon saajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajien nimeä ei julkaista erikseen verkkosivustolla. Kilpailun palkintoa ei voi siirtää eteenpäin tai muuttaa rahaksi.

PALKINNON PERUSTEET

Suomen uhkarohkeimman yrittäjän valitsee valintaraati, jossa on edustettuina yrittäjiä ja kassan henkilökuntaa. Raati valitsee kilpailuun ilmoitetuista ehdokkaista Suomen uhkarohkeimman yrittäjän. Voittaja julkistetaan kesällä 2024.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Osallistuessasi kilpailuun, suostut siihen, että Yrittäjäkassa voi rekisteröidä tarpeelliset yhteystiedot kuten nimen ja sähköpostiosoitteen. Voittajaan otetaan yhteyttä kilpailun yhteydessä ilmoitetulla sähköpostiosoitteella. Kilpailun yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki luovuttamasi tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niitä. Ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt automaattisesti tämän ilmoituksen.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Yrittäjäkassan niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.